درباره

اقامت استراليا | اقامت دائم استراليا


دفتر تهران: خيابان وليعصر، بالاتر از پارك ساعي، بن بست گل، مجتمع اداري گل، طبقه اول واحد 102 تلفن: 13 الي 982188652209 تلفن: 28 الي 982188652227 تلفن: 34 الي 982188652232 ساعات كاري: 9 صبح الي 6 عصر وب سايت: http://www.selectvisa.com

دسته بندي ها

    موضوعي ثبت نشده است

جستجو

لينک هاي روزانه

لينكي ثبت نشده است

برچسب ها

امکانات


آخرين نوشته ها

نويسندگان

  • آرشيو

    لينک دوستان

    لينكي ثبت نشده است
  • دانلود آهنگ
  • تابلو روان
  • قالب وبلاگ

    اقامت دائم استراليا

    اقامت دائم كه از آن به نام PR يا Permanent Residency ياد مي شود، مجوز اقامت در كشور مورد نظر بدون محدوديت زماني است. اما در مقابل اجازه اقامت كه به نام Permit Residency  معروف است، مجوز ورود به كشور مورد نظر است، كه اولين قدم براي گرفتن تابعيت يك كشور به حساب مي آيد. براي مثال كشوري مانند سوييس براي گرفتن شهروندي بايد مدت زمان 12 سال در آن كشور زندگي كرد و سپس براي آن اقدام كرد.

    حق و حقوق شخص مقيم در استراليا

    داشتن اقامت دائم استراليا (PR) مي تواند به عنوان امتياز بزرگي براي هر فرد محسوب شود. بعد از دريافت اقامت دائم اگر ۳ سال در استراليا بمانيد مي توانيد شهروند استراليا شويد و پاسپورت استراليايي دريافت كنيد. با اقامت استراليا شخص مي تواند:

    • براي هميشه در استراليا بماند.
    • اجازه كار به صورت تمام وقت و بدون محدوديت را دارد.
    • اجازه تحصيل در استراليا دارد، و براي اين تحصيل شهريه به مراتب كمتري از دانشجويان بين المللي مي پردازد.
    • به محض ورود به استراليا براي كارت بانكي مديكر اقدام كرده و آن را دريافت مي كند، اين كارت تمامي هزينه هاي درمان شخص را تحت پوشش قرار مي دهد.
    • بعد از ۲ سال اگر كاري پيدا نكرديد مي توانيد از مزاياي مقيم بودن خود استفاده كنيد و از دولت حقوق بيكاري دريافت كنيد.
    • اگر فرزندي در استراليا بدنيا آمد، به محض تولد سيتيزن استراليا خواهد بود.
    • از وام ۴ درصدي خريد خانه استفاده كند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسيط كند، به طوري كه تا ۹۵ درصد قيمت خانه به فرد مقيم وام تعلق مي گيرد.
    • فرزندان خور را به صورت رايگان به مدرسه هاي تراز اول بفرستد.

    اقامت دائم استراليا,اقامت استراليا

    اقامت موقت اغلب تحت عنوان اقامت موقت – اجازه ورود ناميده مي شود، كه به معناي اقامت داراي محدوديت زماني است. معمولا به صورت سالانه تمديد مي شود. در كشورهاي اتحاديه اروپا و انگلستان، معمولا به جاي ويزا از كارت با برچسب صورتي رنگ استفاده شود.
    داراي شرطي از بابت حداقل روزهايي كه بايد در كشور مورد نظر اقامت داشت، نمي باشد.
    مي توان آزادانه به كشور مورد نظر ورود و خروج داشت.
    بعد از تمديد اقامت موقت به صورت سالانه و طبق قوانين كشور مورد نظر مي توان براي اقامت دائم و بعد از آن براي گرفتن شهروندي اقدام كرد. البته بعضي از كشورها، مانند نروژ مي توان شهروندي را بعد از 7 سال بدون دريافت اقامت دائم گرفت.

    تحصيل در استراليا مي تواند يك را هوشمندانه براي اخذ اقامت دائم استراليا باشد و شما مي توانيد با تحصيل در اين كشور زمينه ماندن خود را فراهم كرده و به يك شهروند استراليايي تبديل شويد . دقت داشته باشيد كه اخذ اقامت استراليا تنها از طريق يكي از روش هاي قانوني كه توسط دولت اين كشور معرفي شده ميسر است و شما با رعايت اصول هر كدام مي توانيد شانس خود را براي دريافت شهروندي اين كشور امتحان كنيد.

    اقامت دائم استراليا,اقامت استراليا

    چند نكته مهم براي دريافت ويزاي اقامت دائم استراليا از طريق مهارت و تخصص:

    • بهتر است بدانيد براي گرفتن اقامت دائم استراليا سن شما بايد كمتر از ۴۴ سال باشد.
    • سابقه كاري يكي ديگر از اين نكات مهم گرفتن ويزاي اقامت دائم از طريق مهارت و تخصص در استراليا است. شما بايد سابقه كاري در يك محل كاري معتبر را داشته باشيد و در گواهي شما بايد جزئياتي از قبيل طول مدت استخدام، ميزان حقوق و شرح وظايف شما در گواهي سوابق كاري شكا ذكر شود. طول مدت زمان سابقه كاري شما به نسبت رشته تحصيلتان متفاوت است. براي بعضي از رشته ها تحصيلي كه مثل فوق ديپلم هاي فني حداقل ۵ سال سابقه كار و براي اكثر رشته ها دانشگاهي ۳ سال سابقه كار نياز است.
    • شما بايد داراي يك مدرك تحصيلي معتبر باشيد. منظور از معتبر اين است كه مدارك ليسانس به بالا بايد مورد تاييد مراكز علمي استراليا باشد. اينكه شما به طور تجربي حرفه اي را بلد باشيد براي سفر به كشور استراليا كافي نيست.
    • خوب است بدانيد براي سفر به استراليا زبان رسمي اين كشور انگليسي است، به همين دليل يكي از شرايط صدور ويزاي استراليا بايد نمره امتحان شما در آيلتس (IELTS) 6 يا ۷ شده باشد تا پرونده صدور ويزاي شما توسط سفارت باز شود. پس بهتر است تلاش خود را در اين زمينه كنيد تا نمره مناسبي اخذ كنيد.

    مزاياي اخذ اقامت استراليا از طريق تحصيل

    كسي كه اقامت استراليا را دريافت مي كند مي تواند بدون هيچ گونه محدوديتي به اين كشور رفت و آمد كرده و براي هميشه در استراليا بماند . فرد مي تواند مانند شهروند استراليا از تمامي حقوق تحصيلي برخوردار شود و براي تحصيل رايگان در دانشگاه شانس خود را امتحان كرده و يا در صورت نياز به پرداخت شهريه ، مبلغ كمتري را نسبت به دانشجويان بين المللي بپردازد.

    در صورتي كه اقامت استراليا را دريافت كنيد مي توانيد در اين كشور به جستجوي كار در استراليا بپردازيد و در صورتي كه بعد از دو سال نتوانستيد شغل مناسبي بيابيد قادر خواهيد بود از دولت حقوق بيكاري دريافت كنيد. انواع وام هاي بانكي براي خريد مسكن ، تحصيل و غيره به شما تعلق مي گيرد كه مي توانيد در طول زمان به صورت قسطي آن را پرداخت كنيد.

    استراليا در صدر فهرست خيرترين مردمان جهان

    در شاخص كلي، كشورهاي استراليا، ايرلند، كانادا، نيوزيلند، ايالات متحده، هلند، اندونزي، بريتانيا، پاراگوئه و دانمارك در رده اول تا دهم ايستاده اند. اگر كشور آفريقايي ليبريا را هم در جاي يازدهم تصور كنيد مي توانيد خوشحال باشيد ايران در جاي دوازدهم از فهرست خيرترين مردمان جهان ايستاده است. در آن سوي جدول، خير مردمان مونته نگرو، يونان، آلباني، توگو، روآندا، چين، بروندي، تركيه، صربستان و يمن كمتر به ديگران مي رسد.

    دفتر تهران:

    خيابان وليعصر، بالاتر از پارك ساعي، بن بست گل، مجتمع اداري گل، طبقه اول واحد 102

    تلفن: 13 الي 982188652209

    تلفن: 28 الي 982188652227

    تلفن: 34 الي 982188652232

    ساعات كاري: 9 صبح الي 6 عصر

    وب سايت:

    http://www.selectvisa.com

    برچسب‌ها: ،
    نوشته شده در ۸ دى ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۷:۴۶ توسط : selectvisa | دسته : <-PostCategory->
  • [ادامه مطلب] []نظرات (0)

  • [ ۱ ]